DEVLET SU İŞLERİ VAKIF SENEDİ

İşbu Vakıf Senedi; 29.01.2004 tarihinde 5072 Sayılı Kanunun yürürlüğe girmesi nedeniyle Vakıf Senedi’nde yapılan değişiklikler, Ankara 37. Noterinin 06.04.2004 tarih 09062 yevmiye numarası ile düzenlenen ve 23. Asliye Hukuk Mahkemesinin Kararı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün siciline kayıtla yürürlüğe giren Tadilat Senedi Hükümlerine göre düzenlenen;

1- Su İşleri Vakıf Senedi,
2- Vakfa ait şube açma ve çalışma esasları,
3- 01.01.2002 tarihinden önce Vakfa üye olanların üyelik aidatları toplanması usul ve esaslarına ait yönetmelik,
4- Vakfa Bağlı Kuruluşlar Personel Yönetmeliği,
5- Öğrenci Okutma ve İhtisas Yönetmeliği,
6- Vakıf ve DSİ’ de Çalışan Personele Verilecek Ödül Yönetmeliği,
7- Hizmet Sözleşmesi,
8- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı Statüsü,
9- Sağlık Sandığı Sosyal Yardımlar Yönetmeliği,
10- Konut Kredisi Uygulama Yönetmeliği,
11- Lokal İşletme Yönetmeliği.

171 Maddeden ibaret olup, Vakıf Senedi ve bu senet hükümlerine göre hazırlanan yönetmelikler, Yönetim Kurulu’nun 28.06.2004 Tarih 143 Sayılı kararı ile tanzim edilerek Mütevelli Heyeti’nin onayına sunulmak üzere imza edilmiştir.

Vakıf Senedini PDF olarak indirmek için lütfen burayı tıklayınız ...ÖNEMLİ HATIRLATMA KREDİ İŞLEMLERİ İÇİN LÜTFEN HİZMETLERİMİZ BAŞLIĞI ALTINDAKİ LİNKTEN GEREKLİ KISIMA TIKLAYINIZ. KESİNLİKLE SENET ÇIKTISI İLE İŞLEM YAPILAMAMAKTADIR.
PDF dosyalarını göremiyorsanız Adobe Acrobat Reader Programını indirmek için lütfen burayı tıklayınız ...